lördag 30 oktober 2010

Tänk så det kan bli!


En helt vanlig helg och vi spanade in träningsutbudet som fanns. Tanken var ju att cykla ute... Då uppträckte vi att det var en träningshelg till förmån för Rosa Bandet, och det var massor av roliga och spännande pass så där hamnade vi!

Eftersom vi var ute i sista sekunden så blev det till att ringa på morgonen och kolla om det fanns plats för oss, och det gjorde det.
Jag började med ett Body Balance.. kul, roligt och så insikten.. man hänger inte riktigt med, både ord och rörelser är utanför mitt normala områ
de. Nyttigt?? yepp! Sen en härlig frukost! Vilken rivstart!

Parcore var nästa aktivitet, kul, roligt och jäkligt svårt! Nyttigt? Yepp!

Sen blev det sen lunch vilket gjorde att vi missade crossfitpasset... vi stod utanför och tittade på.. och kanske var det lika bra! Grymt hårt och tufft som kryddas med tabataintervaller.. jojo.. det hade nog varit lärorikt, kul och ofanligt jobbigt att vara med!

Vi klev in i spinningsalen, här blev det hårdkörnin
g. Sånt där pass som är helt sjukt grymt.. galet.. innan tio minuter hade vi gjort galet intensiva intervaller, sen klev vi in i backen som var tung tung tung.. som kryddades med mer intensiva intervaller.. som avslutades med mer backe och intervaller. Inte en enda minut vila på hela passet. Slutsat.. to much för mej en sån här dag... eller vilken dag som helst. Bra musik, mycket rock vilket jag gillar.. men en gnutta vila mellan intervallerna skulle ha gjort mumma för mina ben.
Avslutade dagen med ett Body Combatpass.. in klev fyra svartklädda människor som var döskallemålade och körde bokstavligen SKITEN ur oss! Gömde oss nere i hörnet eftersom nu handlar det om övningar som innefattar både ben och armar.. koreografi tror jag det heter.. som ska utföras i takt med musiken! Yeah..
Vi fick lite extrahjälp av en instruktör, tack för det! Svettigt blev det och passet innehöll många pulstoppar! Det blev ett roligt, kul och nyttigt pass som avlutade en riktigt rolig dag!

Träningsvärken kommer som ett brev på posten.. garanterat!

Så, en dag som skulle tillbringas ute på cykeln blev fyra pass inne :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar