söndag 30 juni 2013

Att Cykla är lycka!

Eftersom man inte kan sitta här och räkna med att bli inbjuden till Cykelrundor i trakten, det händer bara inte. Då får man ta saken i egna händer, själv är bästa dräng liksom!

Det för genast tanken till hur det var när jag började cykla för tio år sen, då ringde vi och smsade till varandra för att meddela när var hur vi skulle cykla. Alltså är vi tillbaka på ruta ett! Men det funkar finfint och nu ska vi utveckla det hela lite.

Idag hakade jag på Fritz och Erik, vi körde den fina vägen över Skogbo, alltså sommarsverige är fantastiskt vackert med alla blommor och grönska i dikeskanten. Killarna dukade på rejält i början och det gick undan som bara den. Formen är inte den bästa men det var i alla fall  kul. Extra roligt är det också att man inte behöver ta på sig armvärmare, väst och allt annat, tröja och byxa räcker!

Dagens runda var helt perfekt lagom,  men vi stannade och drack en kopp kaffe och tog en glass ändå. Det ska ju vara trevligt att cykla också. På hemvägen blev jag och Fritz duktigt avhängd av Erik som är en jävel på att dra!
På´t igen bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar