fredag 18 juli 2014

Studiebesök i verkligheten!

Jag har varit på Ullared! Moi?!! Jag som avskyr köer och mycket folk.
Nåväl, här ska göras ett riktigt studiebesök på Sveriges mest välbesökta shopingcentrum.

Det börjar bra, + 25 grader och strålande sol. Vilket borgade för att det inte var någon kö för att komma in. Visste ni att man har ett stämpelsystem  a la lördagsdans om man vill ut och packa in prylar i bilen.

Väl inne så möts man av tonvis med shampo, tvål, balsam och så vidare i MASSOR. Va.. det är ju som typ Rusta, inte imponerad.

De riktiga proffsen lägger två korgar på hyllan under vagnen. Varfördå?? Jo för att få ut maximalt av vagnen och få med sig så mycket som möjligt. Det gjorde inte vi. Lite får vi väl visa att vi är rookies?

Vi vandrar vidare. Vi har en plan, vet var vi ska. Men det tar lite tid för man hittar ju både det ena och det andra som man måste kika på!

De som driver Ullared är smarta människor. Vad sägs om att på den stora damavdelningen finns en sportbar som visar sport på massor av olika skärmar samt har utskänkningstillstånd! Helt klart ett populärt tillhåll för trötta män som har ledsnat och vill sitta och vila sig.

Vi hittade vad vi skulle pluss en massa annat och efter fyra timmar är vi trötta och drar iväg till Hotellet! Det blir en middag på Harrys och sen sänggång. Laddar för dag två. Vi hade ju missat en del. :D

En av de saker som vi missat var att Morgan hade egna chips! Vi garvade som attan men köpte inget :D
Det finns också en hel avdelning med bara sport/bil/fritidsprylar, den blåste vi igenom på fem minuter!

När man ska betala så inser man att här har man återigen täntk till. Dubbla rader av kassor gör att kön inte existera, tror det är i alla fall 25-30 kassor i dubbla rader, alltså upp emot 60 kassor!

Ullared var ett trevligt besök och jag kan tänkta mig göra återbesök, OM det inte är så mycket folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar