onsdag 14 oktober 2009

Rosa Bandet!Jag ska medverka på Rosa Bandet, ja den där aktiviteten i Göteborg, då man cyklar i över ett dygn. Ska vara med både som deltagare och så ska jag få köra ett pass.


Siktar på att visa alla fina bilder från Dolomiterna, och cykla till skön musik.. Kan väl inte bli bättre?

Det här dygnet är helt otroligt, det är 25 olika spinningpass i ett enda svep. Snacka om att man har möjlighet att bli inspirerad!

Hade äran att få delta under det makalösa dygnet 2008, något som gav mej massor, för hur fantastiskt är det inte att vara delaktig i att samla in över ett hundra tio tusen kronor!

Årets mål är lite högra, 150 000:- Så kom och häng på vettja! Höstens roligaste inomhusaktivitet!
Själv tänker jag lyssna på Kari Martens, delta i Body Balance och så var det det där med att försöka försvara titeln RollerRaceVärldsmästare i hela Göteborg... Kul var det i alla fall!

1 kommentar:

  1. För den som vill stödja forskningen inom bröstcancer., vill jag bara passa på att pusha litet för Digitala Rosa Bandet 2009 från Bröstcancerfonden.

    Det är en digital motsvarighet till det vanliga rosa bandet. Istället för att ha det på jackan, sätter man det i sin epost, i sina bloggartiklar, eller så delar man det med vänner på Facebook och andra sociala medier!

    Här kan du skaffa Digitala Rosa Bandet 2009:
    Digitala Rosa Bandet 2009

    SvaraRadera