lördag 17 juli 2010

Cykeltur som innehåller ALLT!

Efter flera års snack om att cyka tillsammans fick vi äntligen arslet ur vagnen, nu skulle det ske!

Sommarsverige 2010 visar sig fortfarande från sin allra bästa sida och vi pumpade däcken samt fyllde vattenflaskorna. Så iväg! Babblar på om ALLT från första början.. Hon har ju sprungit marathon och är triathlet, håller dessutom på med klassikern.. Finns ju massor av kunskap att hämta därifrån, så babbla på!

Att det dessutom är en smart tjej, det märks på en gång!

När vi närmar oss Örbyhus slott så börjar jag babbla om Kungen som dött av ärtsoppa där, det är ju liksom ett litet genomgående tema man kör i Tierps Kommun, det hände ju även i början av detta årtusende att folk tyvärr dog av ärtsoppa, det hela slutar med att vi svänger av och hojjar in på slottsområdet och tar en sightseeing! Makallöst att få cykla in i en mäktig alle utav de större måtten, träden är planterade på 1830 talet.


Vi tar oss en rundtur i omgivningen, inspekterar en ek som är av storleken ENORM! Måste ha många många många hundra år på nacken.. eller i barken kanske det heter, nåväl runan avslutas i de gamla ladgårdsbyggnaderna som numera tillhör Örbyhus Golf. Där blev det kaffe och glass i skuggan. Vilket lyxliv man lever.. Bra väder, trevligt och inspireande sällskap, njuter av omgivningen, gott fika och så får man cykla!

Med fyllda vattenflaskor gav vi oss iväg vidare. Trampa på!
Vi kom in på området mål, visioner och hur man ska klara det man har framför sig. Vi justerade lite styre kom överens om att öva oss på slangbyte.. sen var frågan, vilken slang och pump ska man ha.. ja vi hade nog kunna prata vidare forever :D

Vi spurtade lite i sista backen (tierpsmått), och efter komma upp på toppen (fortfarande Tierpsmått) så sa hon.. nästa gång vi cyklar tillsammans ska jag vara starkare! Den inställningen gillar jag!

På´t igen bara!

2 kommentarer:

  1. HAHAHA gud vad lika våra blogginlägg blev! Man skulle tro att vi suttit bredvid varandra och sneglat varandra över axeln... hahaha. (Bloggläsare: Så var inte fallet. Jag lovar!)

    SvaraRadera
  2. I Tierp är höjdskillnad på 1 meter en backe

    SvaraRadera